by icia icia

INCDO-INOE 2000, Filiala Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica ICIA Cluj-Napoca isi exprima intentia sa elaboreze si sa propuna pentru finantare 2 proiecte pentru transferul de cunostinte in domeniile biocombustibili si materiale de tip zeolitic, catre intreprinderi din România (entitati legale care desfasoara o activitate economica ce consta in a oferi produse/servicii pe piata). Perioada in care vor fi elaborate proiectele de cercetare este: 6 iulie 2015 – 11 august 2015.

Proiectele se vor aplica prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Prioritatea de Investitii PI 1.b., Actiunea 1.2.3., Tip proiect Parteneriate pentru Transfer de Cunostinte, adresându-se urmatoarelor domenii de specializare inteligenta (conform Anexei 3 la Ghidul Solicitantului): Bioeconomie (sub-domeniul Bioenergie – Biogaz, Biomasa, Biocombustibil si Biotehnologii) si Eco-Nano Tehnologii si Materiale Avansate (sub-domeniul Materiale avansate si tehnologii destinate aplicatiilor de nisa ale economiei).

INCDO-INOE 2000, Filiala Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica ICIA Cluj-Napoca lanseaza astfel o invitatie catre intreprinderile interesate sa beneficieze de transfer de cunostinte intr-unul din domeniile de expertiza mentionate anterior, de a transmite o Expresie de Interes pentru activitatile unuia dintre cele doua proiecte.

Intreprinderile potential partenere din cadrul proiectului pot beneficia de sprijin financiar nerambursabil sub forma de ajutor de minimis, sau sub forma de schema de ajutor de stat.

Pentru informatii in detaliu referitor la acordarea sprijinului financiar nerambursabil si a cotelor de cofinantare rugam intreprinderile potential partenere sa consulte Ghidul Solicitantului (Sectiunea G), care poate fi gasit la adresa: http://www.poc.research.ro/actiuni-1-2-3.

De asemenea, se pot solicita informatii suplimentare, la:
INCDO-INOE 2000, Filiala Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica ICIA Cluj-Napoca
Telefon: 0264.420.590
Fax: 0264.420.667
E-mail: icia@icia.ro
Persoana de contact: Dr. ing. Cecilia ROMAN (Sef Departament Cercetare-Proiectare)