by icia icia

Obiective:
identificare si implementare de algoritmi evoluati;
contributii teoretice la extinderea reglarii neliniare robuste;
crearea aparaturii necesare pentru control si validarea viabilitatii/ imbunatatirea algoritmilor de reglare in cazul aplicarii acestora pe instalatia specificata de la INCDTIM Cluj-Napoca.

OBIECTIVE
  • identificare si implementare de algoritmi evoluati;
  • contributii teoretice la extinderea reglarii neliniare robuste;
  • crearea aparaturii necesare pentru control si validarea viabilitatii/ imbunatatirea algoritmilor de reglare in cazul aplicarii acestora pe instalatia specificata de la INCDTIM Cluj-Napoca.
PREZENTARE Proiectul consta in stabilirea unei strategii, conceperea si implementarea unor algoritmi evoluati de reglare automata a coloanei. Unele asemanari functionale cu coloanele de distilare criogenica, precum si experienta acumulata sugereaza aplicarea pentru prima data in tara a reglarii robuste neliniare in acest domeniu. Originalitatea propunerii consta deci in realizarea pentru prima data in tara a unui sistem automat pentru conducerea coloanei de separare criogenica, precum si in realizarea unor echipamente specifice de masura si control, dar si prin contributiile si dezvoltarile teoretice in domeniul inca in expansiune al reglarii robuste neliniare.
REZULTATE ESTIMATE
REZULTATE OBTINUTE
Alte Informatii
Documente relevante: