by icia icia

Obiective:
realizarea unui program care poate fi aplicat in diverse servicii care au nevoie de aprecierea varstei biologice si a performantelor reale a creierului, strict pe baze imagistice, fara a necesita apelarea la metode invazive, prin simpla completare a unor indici morfologici obtinuti pe RMN sau CT.

OBIECTIVE
  • realizarea unui program care poate fi aplicat in diverse servicii care au nevoie de aprecierea varstei biologice si a performantelor reale a creierului, strict pe baze imagistice, fara a necesita apelarea la metode invazive, prin simpla completare a unor indici morfologici obtinuti pe RMN sau CT.
PREZENTARE          RADINDEX propune studiul implicatiilor care le poate avea imbatranirea precoce a creierului in contextul existentei unor boli asociate neurologice sau ale altor organe cu sau fara implicatii neurologice majore. De asemenea propune studiul unei tehnici de segmentare matematica care sa permita extractia substantei albe si a celei cenusii din imaginile de RMN, in special in scopul de a compara imagistic aceste valori cu alte combinatii de imagini diferite (analogice CT, SPECT).
REZULTATE ESTIMATE
REZULTATE OBTINUTE
Alte Informatii
Documente relevante: