by icia icia

Obiective:
constructia unui sterilizator medical autoadaptiv, care va regla durata sterilizarii in functie de greutatea materialelor introduse in incinta, pe baza unor inovari aduse produsului ESAC construit si comercializat in prezent de firma.

OBIECTIVE
  • constructia unui sterilizator medical autoadaptiv, care va regla durata sterilizarii functie de greutatea materialelor introduse in incinta, pe baza unor inovari aduse produsului ESAC construit si comercializat in prezent de firma. Sterlizatorul va fi realizat in 3 modele dimensionale: 50l, 100l‚ 200l.
PREZENTARE         Prin activitatea de cercetare-inovare asigurata de catre ICIA se va dezvolta un produs calitativ superior celor existente pe piata, produs a carui competitivitate va fi asigurata prin calitate, eficienta si siguranta in functionare sporita.
Pentru atingerea rezultatelor estimate, pe perioada de implementare a proiectului se vor desfasura activitati de cercetare industriala, dezvoltare experimentala si validare a drepturilor de proprietate.
REZULTATE ESTIMATE
REZULTATE OBTINUTE
  • etuva sterilizator cu aer cald autoadaptiva, ESAC-a (prototip), 3 tipuri dimensionale: 50l, 100l, 200l;
  • metoda de determinare a timpului de sterilizare in functie de masa aparaturii supuse sterilizarii.
Alte Informatii Contract parteneriat nr. 147/26.07.2010
Documente relevante: