• Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
  • (+4)0264-420590

LAM

SR EN ISO/CEI 17025:2005

Certificat A+

Decizia ANCSI 9008/2016

Certificat

ISO 9001:2008

Despre noi

INCDO-INOE 2000
Filiala Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica, ICIA Cluj-Napoca

Institutul nostru are ca obiective cercetarea, elaborarea de metodologii analitice pentru o mare gama de probe, proiectarea si realizarea de aparatura analitica de laborator, realizarea de analize chimice si oferirea de servicii de informare, consultanta si reprezentare pentru mediul de afaceri.

Cercetarile abordeaza programe de mediu si sanatate, dezvoltarea unor noi tipuri de sisteme, echipamente, instrumentatie optoelectronica de investigare analitica cu aplicatii in protectia mediului, sanatate, siguranta si securitatea alimentului, modernizari tehnologice, tehnologii curate, bioenergie, biomasa in cadrul laboratoarelor: Analitica si Instrumentatie, Mediu si Sanatate, Bioenergie-Biomasa.

Filiala ICIA este profund implicata prin activitatea derulata, in sustinerea si stimularea transferului tehnologic, in stransa corelare cu strategia de cercetare.

ICIA sprijina dezvoltarea durabila a societatii prin promovarea unui climat favorabil cercetarii & inovarii, a spiritului antreprenorial si prin stimularea cooperarii intre mediul de afaceri si cel al cercetarii in vederea valorificarii rezultatelor cercetarii.

Cercetarea stiintifica reprezinta principalul proces de cunoastere si inovare.

Top