by icia icia

Obiective:
diseminarea rezultatelor obtinute, prin intermediul unui simpozion international si a unui curs intensiv dedicat medicilor de familie privind modalitati noi de tratare a unor afectiuni cronice din domeniul neurogastroeneterologiei, urmarind dezvoltarea unei strategii personalizate, orientata spre pacient, de la prevenire pana la diagnosticare si tratament.

OBIECTIVE
  • diseminarea rezultatelor obtinute, prin intermediul unui simpozion international si a unui curs intensiv dedicat medicilor de familie privind modalitati noi de tratare a unor afectiuni cronice din domeniul neurogastroeneterologiei, urmarind dezvoltarea unei strategii personalizate, orientata spre pacient, de la prevenire pana la diagnosticare si tratament.
PREZENTARE            Proiectul are ca scop organizarea celui de- al 2-lea Simpozion International de Neurogastroenterologie care sa aduca împreuna specialisti si medici interesati din Romania, Europa de Est, Europa de Vest si de pe alte continente. Un astfel de simpozion are o mare importanta si momentul organizarii este foarte oportun. Pentru diseminarea rezultatelor, acest simpozion international va fi urmat de un curs intensiv pentru practicienii romani, oferindu-le acces la concluziile simpozionului international.
REZULTATE ESTIMATE
  • al 2-lea Simpozion International de Neurogastroenterologie;
  • curs intensiv dedicat medicilor de familie privind modalitati noi de tratare a unor afectiuni cronice din domeniul neurogastroeneterologiei.
REZULTATE OBTINUTE
Alte Informatii
Documente relevante: